Shopkins temalı doğum günü partisi

Çocukların yaşı büyüdükçe; hemen her konuda olduğu gibi, doğum günü parti temalarına da kendileri karar veriyorlar. Bu kararı verirken de o sene neyi çok seviyorlarsa genellikle onu doğum günü teması olarak seçiyorlar. Kimbilir; doğum günü temalarının geriye dönük kronolojik bir sırasını çıkarsak; doğum günü çocuğunun o sene neyi çok sevdiğini, hatta o sene o yaş grubu arasında neyin moda olduğunu bir çırpıda görebiliriz belki:)

İşte; Türkiye’de cicibiciler olarak piyasaya sürülen Shopkins marka oyuncakları çok seven Laura da, arkadaşları ile birlikte kutlayacağı 10 yaş doğum günü partisi için Shopkins temalı bir parti hazırlamamızı istedi ve bakın biz neler yaptık!

İlk olarak üzerinde Shopkins karakterlerinin yer aldığı rengarenk bir doğum günü davetiyesi tasarladık.

shopkins-birthday-invitation

Şeker büfesi dekorasyonunda temanın alışveriş vurgusundan yola çıktık ve kırmızı pembe tente üzerinde “Laura is turning 10” yazdığımız renkli bir alışveriş standı hazırladık. Sağda puantiyeli balonlar, solda üzerinde Shopkins karakterlerinin yer aldığı rengarenk pom pom süsler ile çok neşeli bir parti stand oldu.

shopkins-temali-dogum-gunu

Parti dekorasyonunda Shopkins’in kalp şeklinde desenli bayraklarına yer vermeyi unutmadık.

10-yas-dogum-gunu-fikirleri-shopkins

Laura ve arkadaşları için hazırladığımız içecek şişeleri, cici bicili parti çubukları…

shopkins-dogum-gunu-susleri

Karakterlerin yüz ifadeleri ile hazırladığımız renkli çikolata barlar

isme-ozel-cikolata-shopkins

Parti masa süslemesine yakından bir bakış…

shopkins-parti

Pom pom süslerle süslediğimiz Shopkins karakterleri ve Shopkins bayrakları ile hazırladığımız canlı dekorumuz

shopkins-karakterleri

Laura ve arkadaşlarının partide eğlenceli vakit geçirmesi için Shopkins temalı oyunlar hazırladık.

shopkins-temali-parti-malzemeleri

Laura’nın arkadaşları için özel olarak bastırdığımız Shopkins temalı bez çanta içerisinde isme özel defter ve komik surat çikolata barlar yer aldı.

shopkins-temali-hediyelikler

Shopkins temalı bir parti hazırlamak bizim için renkli ve neşeli bir çalışma oldu:) Bizi Shopkins ile tanıştıran Laura’ya iyi ki doğdun diyor,  sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz!

shopkins-seker-bufesi-dogum-gunu

Siz de ister doğum günü partisi, isterseniz de diğer parti organizasyonlarınızla ilgili olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Parti organizasyonunuzu, davetiyeden başlayarak şeker büfesinin hazırlanmasına, konuklara verilecek hediyelerden mekanın süslenmesine kadar A’dan Z’ye planlayabiliriz.

“Ben süslemeyi kendim yapacağım, sizden parti süslemeleri ve parti hediyelikleri almak istiyorum” diyorsanız ürün kataloglarımızı inceleyebilir, kendi parti listenizi oluşturabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renk ve temada ve istediğiniz ölçüde kişiye özel olarak hazırlayabiliriz.

Ya da “Ben kendim çıktı alıp, parti malzemelerimi kendim hazırlamak istiyorum” diyebilirsiniz. O zaman da isme özel olarak tasarladığımız kendin yap parti setlerimizi tercih edebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken info@purpleandpurple.com  mail adresimizden bize ulaşmak!

Sevgilerimizle.