Safari Temalı Doğum Günü Magnetleri

Yaklaşık 2 yıl arayla dünyaya gelen Mete Miraç ve Batu Ali kardeşlerin 1 yaş doğum günü partileri için hazırladığımız magnet ve kitap ayraçlarını paylaşmak istiyoruz sizlerle.

Kara tahta pano şeklinde tasarladığımız safari temalı magnetlerin üzerinde 1 yaşına giren kuzuların geride bıraktıkları ilk yaşlarına dair ilk kelimeler, sevdiği yiyecekler, yapabildiği şeyler, doğum bilgileri gibi önemli detaylara yer verdik. Doğum gününe katılan misafirler için olduğu kadar; çocuklar için de güzel bir hatıra olduğunu düşündüğümüz magnet tasarımımızı sizlerin de beğeneceğinizi umuyoruz.

Magnetlerle birlikte doğum günü hediyeliği olarak verilen bir başka ürünümüz ise fotoğraflı kitap ayraçları oldu. Anneleri, sevgili Seval Hanım’ın isteği üzerine Mete Miraç’ınkini Küçük Prens, Batu Ali’ninkini ise safari temalı olarak tasarladık. İyi ki doğdunuz çocuklar! Ailenizle ve sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz sağlıklı ve mutlu nice yaşlar!

Siz de istediğiniz temada ve renklerde doğum günü süsleri ve hediyelikler için, iletişim sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Aklınızda bir tema yoksa web sitemizde ve instagram sayfamızda yer alan pek çok çalışmamız size fikir verecektir. Görüşmek dileğiyle,

Safari Temalı Buzdolabı Magneti – Mete Miraç
Safari Temalı Buzdolabı Magneti – Batu Ali
Kara Tahta Pano Doğum Günü Magneti
Küçük Prens Temalı Kitap Ayracı
Safari Temalı Kitap Ayracı