Araba Temalı 2 Yaş Doğum Günü

Çocuklar arabalarla oynamaya bayılıyor! Hele bir de küçük, rengarenk arabaları seviyorsa yaşadınız! Hem yanınızda taşımak kolay, hem de gittiğiniz her yerde oyalamak çocuk oyuncağı! (-mı acaba!!! 🙂 ) Durum böyle olunca; 2 yaş doğum günü temasına karar vermek de bir o kadar kolay! Tek sıkıntı, süslemeleri bozmak ve kağıttan da olsa arabaları yürütmek istemeleri! Eh, o kadar da olacak tabi:)

Peki ben bunları nerden biliyorum? 2 yaşına araba sevdası ile giren küçük yavru kuşum Mert’ten tabi! Uzun mesai saatlerimiz oluyor arabalarla bu ara. Kah diziyoruz, kah yarıştırıyoruz, o da olmazsa uyutuyoruz. Evcilik sadece bebeklerle mi oynanıyor sandınız kuzum? Bu iş için arabalarımız var bizim:)

İşte Mert’in çok sevdiği arabalar temalı doğum günü davetiyesi ve parti süsleri:

2 yaş doğum günü davetiyesi
Araba Temalı 2 Yaş Doğum Günü Davetiyesi
Şüslemeler ve Hediyelikler
“Mert 2 Yaşında!” Doğum Günü Banner
Rengarenk Harf Banner
Araba Temalı Parti Çubukları
Fotoğraf Çekim Aksesuarları
Araba Temalı Parti Süsleri
Araba Temalı Çikolatalar
Araba Temalı Kürdan Süsleri
Araba Temalı Doğum Günü Kürdanları
Araba Temalı Doğum Günü Hediyelikleri
Araba Temalı Hediye Etiketleri
Doğum Günü İsim Banner

Ve işte bizim parti kuşları! Durağan olarak yakalayabildiğimiz tek fotoğrafta böyle somurtuk çıktığına bakmayın lütfen. Sizi temin ederim ki arkadaşları ile birlikte çok eğlendi, ama ispatı yok işte:)

Şaka bir yana; Mert için tasarlayıp hazırladığımız doğum günü süslemelerini beğendiğinizi umuyor, canım oğlumla kızıma sağlıklı ve mutlu nice güzel yaşlar diliyorum! Sizi çok seviyoruz.

Siz de ister doğum günü partileriniz, isterseniz de diğer parti organizasyonlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Davetiyeden başlayarak parti masasının hazırlanmasına, misafirlere sunulacak hediyelerden parti mekanının süslenmesine kadar tüm detayları sizin için gerçekleştirebiliriz.

Süslemeyi kendiniz yapmak isterseniz; parti malzemelerini bizden seçtiğiniz tema ve renklerde ve istediğiniz ölçüde isme özel hazırlanmış olarak temin edebilirsiniz.

“Ben kendim çıktı alıp, parti süslerini kendim hazırlamak istiyorum” diyorsanız da isme özel olarak tasarladığımız kendin yap parti setlerimizi tercih edebilirsiniz. “Print al, kes, dekore et!” sloganı ile hayata geçirdiğimiz temalı parti setlerimiz, kendi parti ürünlerini kendisi hazırlamak isteyen aileler için çok güzel bir alternatif.

Tüm bunlar için tek yapmanız gereken info@purpleandpurple.com  mail adresimizden ya da iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan bize ulaşmak. Görüşmek dileğiyle!