Mustafa’nın Küçük Prens Temalı Parti Süsleri

Küçük prens “Le Petit Prince” temalı parti setimiz, erkek çocukları için en çok tercih edilen doğum günü temalarının başında geliyor. 1 yaş doğum günü için olduğu kadar; hastane odası süslemesi ve bebek mevlidi için de pek çok farklı uygulamasını yaptığımız bu tema ile çalışmayı biz de çok seviyoruz:)

Mustafa’nın 1 yaş doğum günü partisi için de küçük prens temalı doğum günü hediyeliklerinden oluşan özel bir set hazırladık. Hediye setimizin içerisinde Küçük Prens hikaye kitabı, küçük prens temalı kitap ayracı ve fotoğraflı doğum günü magneti yer aldı. Ürünleri içine koyduğumuz sarı renk  doğum günü hediye torbasının üzerinde kullandığımız yuvarlak isim etiketinde ise “Küçük Prens Mustafa teşekkür eder” yazılıydı.

İşte hediyeliklerimizin ilki; çift tarafı baskılı kitap ayracı. Kitap ayracının bir yüzünde Mustafa’nın aydan aya ne kadar büyüdüğünü gösteren ilk 12 ayına ait fotoğraflar yer alırken, diğer yüzünde ise doğum günü mesajı vardı.

kucuk-prens-kitap-ayraci

Mustafa’nın misafirleri için hazırladığımız bir diğer hediye ise Küçük Prens temalı magnetler oldu. Tül kese içerisine koyduğumuz magnetleri nazar boncuğu ile süsledik.

kucuk-prens-magnet

Yıldız desenli sarı popcorn kutularının üzerinde Mustafa’nın küçük prens kıyafeti içinde poz verdiği yakışıklı bir fotoğrafı yer aldı. Maşallah yakışıklıya:)

 

kucuk-prens-misir-kutusu

Küçük Prens’in doğum günü hediyesi misafirlerini çok mutlu etmiştir  umarız:) Sevgili Mustafa’ya ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz.

kucuk-prens-dogum-gunu-seti

Siz de temalı parti organizasyonları, parti süslemeleri ve parti hediyelikleri için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renk ve temada ve istediğiniz ölçüde çalışabiliriz. Temalı parti malzemelerini bizden hazır ürün olarak alabileceğiniz gibi; kendiniz çıktı alarak hazırlamak isterseniz tasarım olarak da satın alabilirsiniz.

Sevgilerimizle.