Hoşgeldin YeniYıl

Yeni yılın ilk postundan merhaba!

Öncelikle yaşadığımız karantina günlerinin sağlıkla sona ereceği, yine yeniden keyifle, neşeyle bir araya geleceğimiz zamanlara kavuştuğumuz güzel, özel, bereketli bir yıl diliyoruz herkese! Umarsızca kalabalıklara karışmayı, sevdiklerimize sarılmayı, bir masanın etrafında hep birlikte olmayı çok ama çok özledik, öyle değil mi?

Yeni yılın ilk postunu yılbaşı temalı ürünlerimize ayırdık. İster sevdiklerinize, isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz ürünlerimizi tasarlarken yüzlerde gülümseme yaratmayı hayal ettik, umarız başarmışızdır:)

İşte bizim seçtiklerimiz:

Masa takvimlerimizi, klasik spiralli masa takvimi ve şövaleli masa takvimi olmak üzere iki çeşit hazırladık. Sizin fotoğraflarınızla size özel bir takvim olabileceği gibi; kartpostal takvimimizi de tercih edebilirsiniz.

Fotoğraflarınızla Masa Takvimi
Şövaleli Takvim
Şövaleli Masa Takvimi
Şövaleli Kartpostal Masa Takvimi

Sevdiklerinize yılbaşında çikolata hediye etmek isterseniz, seçtiğiniz renk ve desende hazırladığımız metal kutularımızı tercih edebilirsiniz. Hem ağızları tatlansın, hem de kutular o seneden hatıra kalsın:)

Metal Kutuda Yılbaşı Çikolatası
Kare Metal Kutuda Yılbaşı Çikolatası
İsme Özel Hediyelik Metal Kutu
Metal Kutuda Madlen Çikolata
Kişiye Özel Tasarım Madlen Çikolata

Bir diğer ürünümüz olan isme özel defterlerimiz, defterseverlere (mesela ben:)) uygun olabilir. Ya da bizim bu çalışmamızda olduğu gibi öğretmene yılbaşı hediyesi olarak tercih edebilirsiniz.

İsme Özel Defter
Kişiye Özel Tasarım Defter
Hediye Paketlerimiz:)