Pembe ve gold diş buğdayı partisi

Eski güzel geleneklerin yaşatılması, özellikle ebeveyn olduktan sonra insanın daha çok üzerine düştüğü konulardan biri.  Yani, anne baba olmak bizleri biraz daha gelenekçi yapıyor sanki:)) Diş buğdayı kutlaması da işte bu eski güzel geleneklerden biri. Bebeğin dişlerinin sağlıklı ve düzgün olması; mutlu, uzun ve bereketli bir ömür sürmesi için çıkan ilk dişlerinin ardından yapılan bu kutlama; ilk doğum günü partisinin de küçük bir provası gibi. Hem o minik ağızların dişler gelene kadar çektiği sıkıntı bir kutlamayı hak ediyor, değil mi? Eskiler bu işi kesinlikle biliyorlar!

Miray’ın diş buğdayı partisi için adından soyadından (Miray Yıldız:)) ilham aldık ve onun için aylı, yıldızlı bir diş buğdayı şeker büfesi hazırladık. Pembe ve gold tonlarında çalıştığımız tasarımlarımız, dantelin zarafeti ile birleşince ortaya güzel olduğu kadar da romantik bir parti masası çıktı. Biz çok sevdik, sizlerin de beğeneceğiniz düşünüyoruz:)

pembe-gold-dis-bugdayi-partisi

Parti masasını kurduğumuz konsolun aynasını, ortasında Miray’ın pek güzel bir fotoğrafının yer aldığı büyük boy poster ile kapladık. Diş buğdayı partisine vurgu yapmak için kullandığımız kanatlı diş figürü, masa arka fonunda ay üzerinde konukları selamladı:)

dis-bugdayi-seker-bufesi

Diş buğdayı partisinin olmazsa olmazı diş hediğini de unutmadık. Küçük şeffaf kapları, üzerinde “Miray’ın diş buğdayı” yazılı fırfırlı etiketlerle süsledik, kaşıkların ucunda da gold rengi minik fiyonklara yer verdik. Çok lezzetli görünüyorlar, öyle değil mi? 🙂 Yuvarlak şekerleri ve çikolataları da temaya uygun parti etiketleri ile süsledik.

dis-bugdayi-parti-malzemeleri

Bunlar da diş buğdayı yazılarının yazdığı pembe, gold ve dantel temalı parti çubukları…

dis-bugdayi-parti-cubugu

Şeker büfesi ikramlıkları arasında yer verdiğimiz ay ve yıldız şekilli ev yapımı kurabiyeler Miray’ın annesi Şirin Hanım’ın hamarat ellerinden çıktı, tadı da görüntüsü kadar nefisti:)

dis-bugdayi-parti-susleri

Limonata şişesi etiketlerini önde fırfırlı yuvarlak etiket, arkasında dantel form olmak üzere iki katlı olarak hazırladık.

parti-icecek-sisesi

“Miray’ın dişi çıktı!” yazılı isme özel madlen çikolatalar misafirlerin ağzını tatlandırdı.

isme-ozel-madlen-cikolata

Parti masası dekorasyonumuzdan bir kare. Fotoğrafa sığdıramadığımız sağdaki gold çerçeve içerisinde Miray’ın güzel bir fotoğrafına yer verdik:)

dis-bugdayi-dekorasyonu

Bu da şeker masamızın bir başka açıdan görünüşü

dis-bugdayi-partisi-kiz

Küçük hanım fıstık ablaları ile birlikte temaya uygun hazırladığımız diş buğdayı çerçevesi içerisinde poz verirken… İçini bu güzellikler doldurunca fotoğraf çerçevemiz de çok güzel göründü gözümüze:) Miroş’un çıkan dişlerini kutluyor; ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyoruz.

dis-bugdayi-parti-cercevesi

Siz de ister diş buğdayı partisi, isterseniz de doğum günü ya da diğer parti organizasyonlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Parti organizasyonunuzu sizin için A’dan Z’ye gerçekleştirebileceğimiz gibi; temalı parti malzemeleri ve parti hediyeliklerini de temin edebilirsiniz. Kendi partinizi kendiniz hazırlamak isterseniz sadece tasarım da satın alabilirsiniz. Tüm ürün ve tasarımlarımızı seçtiğiniz temada, istediğiniz renk ve ölçüde çalışabiliriz. Sevgilerimizle.