4 yaş doğum günü partisi

Nil prenses, büyümesine keyifle tanıklık ettiğimiz çocuklardan biri:) Daha önce diş buğdayı süslemelerini ve bir yaş doğum günü organizasyonunu yapmış, annesi Merve Hanım’la birlikte keyifle çalışmıştık. Merve Hanım bu sene 4 yaşına giren Nil’in doğum günü partisi için bizimle iletişime geçtiğinde aklında belirgin bir tema yoktu. Doğum günü organizasyonunu planlarken bizden salonun genel havasına uygun tasarımlar yapmamızı istedi. Biz de salondaki eşyaların renkleri ile uyumlu cıvıl cıvıl bir doğum günü masası hazırladık. Fuşya, turkuaz ve sarı tonlarında çalıştığımız parti masamız salonla tam bir bütünlük içindeydi.

Masa arka fonunda Nil’in çok güzel bir fotoğrafına yer verdiğimiz doğum günü posteri, üzerindeki pompom süsler ve iki yanında kullandığımız uçan balon demetleri ile çok güzel oldu. Nil ve arkadaşlarının oynaması için parti masasının önünde de balonlara yer verdik.  İşte şeker büfesinin genel görünüşü:

Doğum Günü Şeker Büfesi

Doğum Günü Şeker Büfesi

Çikolatalar, şekerler, parti çubukları ve doğum günü masasının dekorasyonunda kullandığımız başka güzel şeyler 🙂

Şeker Büfesi Arka Fon

Şeker Büfesi Arka Fon

“Nil 4 yaşında” yazılı doğum günü banner tasarımımızı rozet şeklinde hazırladık ve pompom süslerle birlikte rafa astık. Prenses Nil ve yakınları için hazırladığımız yaka rozetleri de temaya uygun renklerdeydi.

Rozet Banner ve Parti Yaka Rozetleri

Rozet Banner ve Parti Yaka Rozetleri

Peçete sargısının üzerinde Nil’in “afiyet olsun” mesajı yer aldı. Şeker büfesinde sarı ve pembe renkte çikolatalı badem şekerleri ve mavi beyaz sosyete şekerleri kullandık.

Şeker Büfesi Dekorasyonu

Şeker Büfesi Dekorasyonu

Konuklara hediye etmek için hazırladığımız isme özel madlen çikolataların ve çikolata barların üzerinde “Nil 4 yaşında!” yazılıydı.

Hediyelik Çikolatalar

Hediyelik Çikolatalar

Nil’in karşılama posterini ayaklı pano olarak hazırladık ve salonun girişinde yer verdik. Doğum günü prensesi annesi ve  kardeşi ile birlikte çok mutlu görünüyor, değil mi? Maşallah onlara:)

Ayaklı Karşılama Panosu

Ayaklı Karşılama Panosu

Günün en güzel fotoğrafı, Nil’in yüzündeki mutlu gülümseme:)

Parti Masası

Parti Masası

Hazırladığımız dudak, bıyık proplarla binbir surat Nil karşınızda:)

Parti Fotoğraf Aksesuarları

Parti Fotoğraf Aksesuarları

Nil, anne babası ve kardeşi ile birlikte doğum günü çerçevesi ile poz verirken…Bu güzel ailenin mutlulukları daim olsun diyor, sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz!

Siz de istediğiniz renk ve temada doğum günü ya da diğer parti organizasyonlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz tüm parti organizasyonunu sizin için gerçekleştirebileceğimiz gibi; ürün ya da tasarım desteği de verebiliriz. Sevgilerimizle!

Doğum Günü Fotoğraf Çerçevesi

Doğum Günü Fotoğraf Çerçevesi