Sevgiliye Özel Bir Hediye

Defter deyince akan sular durur benim için. Kırtasiyelerin defter reyonlarının önünden yürüyüp geçemem asla. Çeşit çeşit, renk renk defterler bana seslenir gibidirler ve ben bu çağrıyı duymazdan gelemem:) Hal böyle olunca defter tasarlamak, hele ki bir hikayesi olan defterler tasarlamak…bilmem ki nasıl anlatsam? Çok seviyorum. Hatta ba-yı-lı-yo-rum!

Kerem, kız arkadaşı Büşra’nın doğum gününde sevgilisine özel bir doğum günü hediyesi vermek istediğini belirtti. Birlikte yapmayı en çok sevdikleri şeylerden birinin küçük, şirin kafelerde kahve içmek, yeni tatlar denemek ve bunlarla ilgili ortak izlenimlerini not etmek olduğunu bize söyleyince bu özel hediyenin ne olacağı da belli oldu! Defter! Hem de içinde fotoğraflarının da yer aldığı tamamen onlara özel tasarlanmış bir defter! Varın benim mutluluğumu siz düşünün!:)

Tasarıma başlarken; hazırlayacağımız defterin rahat taşınabilmesini, kolay kullanılabilmesini ama en önemlisi; bu ortak zevklerini vurgular bir nitelikte olması gerektiğini düşündük. Bu fikirden yola çıkarak onlar için üzerinde kalp figürü bulunan iki sevimli fincan ile isimlerinin baş harflerinin yer aldığı bir konuşma balonundan oluşan şirin bir logo tasarladık. Her sayfada tekrar eden logo ile birlikte kullandığımız renkli bayraklar, fırfırlı iç çerçeve ve sayfa aralarına serpiştirdiğimiz çiftin fotoğrafları ile birlikte romantik, neşeli ve bir o kadar da renkli bir defter çıktı ortaya! Büşra’ya Kerem’le birlikte sağlıklı, mutlu, nice yıllar diliyoruz! Ağızlarının tadı hep yerinde olsun:)

Siz de sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi vermek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz!

sevgiliye-hediye-deftersevgiliye-ozel-hediyesevgiliye-surpriz-hediye