Lego temalı doğum günü

Bu sene 5 yaşına giren Efe kuşumuz, 5. yaş günü için bizden lego temalı bir doğum günü partisi hazırlamamızı istedi. Lego yapmayı gerçekten çok sevdiğinden; doğum günü hazırlıkları sırasında da büyük bir titizlikle bizimle birlikte çalıştı! Öyle ki masa dekorasyonunda kullandığımız tüm legolar onun maharetli ellerinden çıktı:) Biz de onun seçtiği legolardan yola çıkarak aşağıdaki renkli ve eğlenceli şeker masasını hazırladık. Şeker büfesinin arka fonu için legolarla yaptığımız 5 rakamı içinse lego ustası Efe’den bir aferin aldık:)

Lego Temalı Şeker Büfesi

Lego temalı doğum günü masası

Neler yaptığımıza biraz daha yakından bakmaya ne dersiniz?

Lego Temalı Parti Masası

Lego Temalı Parti Masası

Ellerinde lego temalı süslü kürdan taşıyan küçük lego men karakterlerini çok sevdik! Legodan yaptığımız 5 rakamının iki yanında ise ayaklı fotoblok pano olarak çalıştığımız iki lego men kullandık.

Legoman Parti Süsleri

Legoman Parti Süsleri

Renkli bonibonlarla lego şeklinde kurabiyeler hazırladık ki; tadı hala damağımızda. Çocuklardan çok biz yemiş olabiliriz, evet:)

Lego Temalı Kurabiyeler, Çikolata ve Şekerler

Lego men yüz ifadeleri olarak hazırladığımız parti çubuklarını çocuklar çok sevdi. Limonata fanusu etiketinde de gülen surat Lego men kullandık.

Legoman Parti Çubukları

Lego parçaları doldurduğumuz cam fanus, renkli popcorn kutuları ve lego bloğu çikolatalar birbirini tamamladı.

Lego Temalı Popcorn Kutusu ve Parti Etiketleri

Lego temalı nefis cupcake ler dozer yardımıyla masada yerini aldı:)

Parti Masası Dekorasyonu

İçerisine bonibon doldurduğumuz mantar tıpalı cam tüpler, legodan 5, lego blokları şeklinde hazırladığımız çikolata kutuları ve lego temalı içecek şişeleri ve pipetler…masaya ait diğer ayrıntılar

lego-temali-dogum-gunu-fikirleri

lego-temali-tasarimlar

Efe’nin arkadaşları için hazırladığımız hediye poşetlerinde isme özel madlen çikolata, lego bloğu görünümünde napoliten çikolata kutuları, bonibonlu cam tüpler ve lego temalı boyama seti yer aldı.

lego-temali-parti-etiketleri

Şeker masamızın gördüğü rağbet bizi pek mutlu etti:)

lego-seker-bufesi

Efe ve arkadaşları parti masamızın önünde mutlu bir şekilde poz verirken:)

lego-temali-dogum-gunu-partisi

Pasta kesimini heyecanla bekleyen Lego men çocuklar:)

lego-temali-dogum-gunu-pastasi

Parti çerçevesi olarak çocukların kafalarını sokabileceği üzerinde 3 lego men karakteri olan ayaklı bir pano hazırladık.

lego-temali-parti-cercevesi

İşte Efe’nin lego temalı 5 yaş doğum günü partisini biz bu şekilde hazırladık. İyi ki doğdun Efe kuşumuz! Hep birlikte geçecek sağlıklı, mutlu,  nice güzel yılların olsun. Seni çoooook seviyoruz!

lego-temali-dogum-gunu-5-yas

Siz de ister doğum günü, isterseniz de diğer parti organizasyonlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Parti organizasyonunuzu sizin için A’dan Z’ye gerçekleştirebileceğimiz gibi; parti malzemeleri ya da sadece tasarım da satın alabilirsiniz. Tüm ürün ve tasarımlarımızı seçtiğiniz temada, istediğiniz renk ve ölçüde çalışabiliriz. Sevgilerimizle.

5-yas-dogum-gunu-lego