Safari Temalı 1 Yaş Doğum Günü

Safari konsepti, bir yaş doğum günü için en çok tercih edilen temaların başında geliyor, öyle değil mi? Sevimli hayvanları ve sıcak renkleri ile en güzel 1 yaş doğum günü konseptlerinden biri olduğuna biz de gönülden katılıyor ve bu tema ile birbirinden farklı ürünler tasarlamayı çok seviyoruz 🙂

Mert’in ilk doğum günü partisi için de ailesinin seçimi safarili parti süslerimiz ve ona uygun hediyeliklerimiz oldu.

Bakın Mert için neler hazırladık?

Arka fonunda soft renkler kullandığımız isim banner üzerinde “İyi ki Doğdun Mert!” yazdı.

Safarili Doğum Günü İsim Banner

Mert’in ilk doğum gününden unutulmaz bir hatıra olacak isme özel anı defterini, kalın kapaklı ve spiralli olarak, safari temasına uygun şekilde tasarladık.

Baby  Birthday Book
1 Yaş Doğum Günü Anı Defteri

Anı defterinin iç sayfa tasarımı da Mert’e özel 🙂

Doğum günü hediyelikleri olarak Mert’in ailesinin tercihi, fotoğraflı magnet ve minik şeker kavanozları oldu.

Fotoğraflı Doğum Günü Magneti

Mavi tül kese içerisine koyduğumuz magnetlerimizi nazar boncuğu ile süsledik.

Safari Temalı Fotoğraflı Magnet

Minik şeker kavanozlarımızı renkli bonibon şekerlerle doldurduk ve hasır iple bağladık. Mert’in gülen fotoğrafı ile çok şirin olmamışlar mı? 🙂

Kavanozda Doğum Günü Şekeri
Minik Kavanozda Hediyelik Şeker

Mert için yaptığımız ürün ve tasarımlarımızı beğendiğinizi umuyor, sevgili Mert’e sağlıklı ve mutlu nice yaşlar diliyoruz.

Siz de isme özel doğum günü süsleri, parti malzemeleri ve hediyelikler için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi seçtiğiniz tema ve renklerde tasarlayabiliriz. Temalı parti süslerini bizden hazır ürün olarak alabileceğiniz gibi; isterseniz tasarım olarak satın alabilir, kendiniz çıktı alarak, istediğiniz adette hazırlayabilirsiniz. Bunun için üst menümüzde bulunan ÜRÜNLERİMİZ başlığı altında sıraladığımız “Parti Setleri” içerisinden ihtiyacınıza göre seçim yaparak birbirinden farklı pek çok temaya ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimizle.