Kelebek temalı doğum günü

Daha önce de kızlarının diş buğdayı ve doğum günü partileri için birlikte çalıştığımız Kadriye Hanım, Zeynep ve Merve’nin birlikte kutlanacak doğum günleri için kelebek temalı bir doğum günü partisi düzenlememizi istedi. 4 yaşına giren Zeynep ile 2 yaşına giren Merve için sarı ve pembe tonlarında kelebek temalı şeker büfesi hazırladık. Ayrıca doğum günü mekanının giriş ve giriş yolu süslemesini de yine temaya uygun olarak süsledik.

Kelebek Temalı Şeker Büfesi

Kelebek Temalı Şeker Büfesi

Doğum günü mekanının girişinde bir karşılama alanı dekore ettik. Zeynep ve Merve için ayrı ayrı hazırladığımız kelebekli kapı süslerini beyaz bir çerçeveye oturttuk ve renkli balonlarla süsledik. Çerçeveyi oturttuğumuz vintage tablanın ön yüzüne ise hoşgeldiniz bannerını astık.

Karşılama Alanı Dekorasyonu

Karşılama Alanı Dekorasyonu

Giriş yolunda kullandığımız yönlendirme işaretleri, konukları Zeynep ve Merve’nin kelebekler diyarına yönlendirdi:) Kızlar balonu çok sevdikleri için hem parti mekanında, hem de  giriş yolu süslemesinde sarı ve pembe balonlar kullanarak mekana canlılık kattık.

Giriş Yolu SüslemesiGiriş yolu süslemesi

Zeynep ve Merve’nin iki güzel fotoğrafının yer aldığı Mutlu Yıllar yazdığımız ayaklı panonun yanında yüksek cam vazo içerisinde sarı pembe desenli kelebeklerle süslediğimiz ağaç dallarına yer verdik.

Ayaklı Hoşgeldiniz Panosu

Ayaklı Hoşgeldiniz Panosu

Parti masası dekorasyonunda sol tarafı Zeynep, sağ tarafı da Merve için ayırdık. Her ikisinin de yaşlarını temsil eden ayaklı 4 ve 2 rakamlarının ortasında yine vintage tarzda şık bir kuş kafesi ve onun iki yanında da parti çubukları ile sosyete şekerlerini diktiğimiz beyaz çitler yer aldı.

Masa arka fon dekorasyonu

Masa arka fon dekorasyonu

Sarı-beyaz ve pembe-fuşya çizgili zemin üzerinde uçuşan kelebeklerle çikolata barlarımızı etiketlendirdik. Yine konuklara hediye edilmek üzere fuşya metal saksı içerisinde ikramlık kalp çikolatalar hazırladık ve bunları kelebekli cupcake çubukları ile süsledik. Fırfırlı parti çubuklarının üzerinde ise doğum günü dileklerimiz yer aldı.

Parti Çubukları ve Çikolata Barlar

Parti Çubukları ve Çikolata Barlar

Sarı puantiyeli peçete üzerine uyguladığımız peçete etiketini fuşya ve sarı tonlarında çalıştık. Peçete etiketlerinde olduğu gibi; fırfırlı süslü kürdanlar üzerinde de afiyet olsun yazılıydı.

Peçete Sargısı ve Süslü Kürdanlar

Peçete Sargısı ve Süslü Kürdanlar

Fenerler, pompom süsler, uçuşan kelebekler ve başka güzel şeyler:) Çocukların eğlenmesi için baloncukları ve sosyete şekerlerini de unutmadık!

Şekerler ve Baloncuklar

Şekerler ve Baloncuklar

Masamızın bir başka açıdan görünüşükelebekli-candy-corner

Şeker büfesinin önünde fuşya renge boyadığımız minik sehpa üzerinde beyaz renkte şık bir çerçeve kullandık. Yine masa üzerinde kullandığımız tarzda vintage kuş kafesi, kağıt fenerler, rüzgar gülleri ve uçuşan kelebeklerle parti masasının geneli ile bütünlük sağlamayı amaçladık.

Masa Önü Dekorasyonu

Masa Önü Dekorasyonu

Uçuşan Kelebekler

Uçuşan Kelebekler

Şeker Büfesi Genel Görünümü

Şeker Büfesi Genel Görünümü

Doğum günü şekerleri Zeynep ve Merve, onlar için hazırladığımız şeker büfesi önünde işte böyle poz verdi! Ne kadar da şıklar, değil mi:) Onlara sağlıklı, mutlu, nice güzel yıllar diliyoruz.

Mutlu Yıllar Kızlar!Mutlu Yıllar Zeynep ve Merve:)

Siz de istediğiniz renk ve temada doğum günleriniz ya da diğer özel partileriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İsterseniz tüm organizasyonu sizin için hazırlayabileceğimiz gibi; ürün ya da tasarım desteği de verebiliriz. Sevgilerimizle.