Limonata temalı parti süsleri

Daha önce Begüm Hanım’ın eşi Esat Bey’in 30 yaş doğum günü partisi için bıyık temalı parti süsleri hazırlamıştık. Bu sefer güzel kızları Ece’nin 2 yaş doğum günü partisi için limonata temalı sarı , pembe ve yeşil renklerinde parti süsleri hazırladık. Sarı renk limonata dilimlerini arka fon olarak kullandığımız tasarımlarımız, pembe ve yeşili de ekleyince tıpkı limonata gibi iç açıcı ve serin parti ürünlerine dönüştü. Begüm Hanım’ın beğenisi bizi daha da mutlu etti:)

limonata temalı popcorn kutusu

limonata temalı popcorn kutusu

Tasarımlarda Ece’nin ismine hoş bir gönderme yapmak istedik ve isim üzerinde kalpli bir taç figürü kullandık.

Pembe Kurdelalı Parti Çubukları

Pembe Kurdelalı Parti Çubukları

Parti Kürdan Süsleri

Parti Kürdan Süsleri

Limonata temalı partinin olmazsa olmazlarında süslü pipetler

İsme Özel Pembe Pipetler

İsme Özel Pembe Pipetler

İşte Ece için hazırladığımız cıvıl cıvıl tasarımlar böyleydi. Sevgili Ece’nin ikinci yaş gününü kutluyor, sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz.

Siz de ister doğum günü partisi, isterseniz de diğer özel partileriniz için istediğiniz temada ve renklerde parti tasarımları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Partinizi sizin için A’dan Z’ye organize edebileceğimiz gibi; seçtiğiniz tema ve renklerde parti süslemeleri ve parti hediyelikleri de hazırlayabiliriz. Ürünleri kendiniz çıktı alarak kendiniz hazırlamak isterseniz sadece tasarım da satın alabilirsiniz. Bunun için parti setlerimiz bölümüne göz atabilir, birbirinden farklı ve renkli parti temalarından birini seçebilirsiniz. Sevgilerimizle!