Lego temalı parti malzemeleri

Lego, özellikle erkek çocuklarının en sevdiği oyunların başında geliyor. İçlerindeki yaratıcı tarafı ortaya çıkaran bu oyunlarla saatlerce oynayabiliyor; arabalar, evler, hatta şehirler inşaa ediyorlar! Nereden mi biliyorum? Tabi ki bizim Efe kuştan:) Kendisi tam bir lego ustası! O küçücük parçaları sabırla ve büyük bir dikkatle bir araya getiriyor, bize de keyifle onu izlemek kalıyor:) Eh, lego yapmayı bu kadar çok seven çocuklar için de lego temalı doğum günü partisi düzenlemek hem aileleri, hem de çocuklar için çok keyifli oluyor. Çocuğunuz için doğum günü fikirleri arasından seçim yaparken lego temasına da bir göz atın derim:)

Lego yapmayı çok seven Can için de annesi 5. yaş gününü lego temalı olarak planladı ve bizden temaya uygun parti malzemeleri talep etti. Biz de büyük bir keyifle tasarladık. Bakın neler yaptık?

Lego blokları şeklinde renk renk tasarladığımız banner ın her iki tarafında Legoman suratı kullandık ve “Can 5 yazında” yazdık.

Lego temalı banner

Lego temalı banner

Lego renklerinde çalıştığımız popcorn kutularının üzerinde Can’ın yaşı yazdı.

Lego temalı popcorn kutusu

Lego temalı popcorn kutusu

Pipet etiketlerimiz Legoman kafalardı. Sevimli oldular ama, değil mi?:)

Legoman Pipet Etiketi

Legoman Pipet Etiketi

Renkli peçete etiketleri üzerinde de “Can 5 yaşında” yazdık.

Lego temalı peçete sargısı

Lego temalı peçete sargısı

Can’ın yeni yaşını kutluyoruz ve ona sağlıklı, mutlu nice yıllar diliyoruz. Siz de istediğiniz renk ve temada parti malzemeleri, süslemeler ve parti hediyelikleri için bizimle iletişime geçebilir, size özel tasarlanmış ürünlerle harika bir parti hazırlayabilirsiniz! Sevgilerimizle.