Pocoyo temalı doğum günü

Deniz Hanım, birlikte çalışmayı çok sevdiğimiz müşterilerimizden biri. Daha önce de tatlı oğlu Sarp’ın 1 yaş ve 2 yaş doğum günü partileri için süslemeler ve hediyelikler tasarlamış ve çok büyük keyif almıştık. Bu sene de bize güvenip bizimle çalıştığı için kendisine teşekkür ediyoruz:)

Çocuklar büyüdükçe beğenileri de değişiyor ve doğum günü temalarına kendileri karar vermek istiyorlar. Eh, doğum günü onların olunca da doğrusu bu, değil mi? (Bilemiyorum doğrusu, kızım 6. yaş günü için Minyonlar diyor, cicili bicili süslemeler hazırlamak isteyen benim içimden bir isyan şarkısı yükseliyor:) )Neyse, ben iç sesimi susturayım ve Pocoyo çizgi filmini çok seven Sarp’ın Pocoyo temalı parti süslerine gelelim.

Mavi çizgili fon üzerinde Pocoyo ve arkadaşları ile birlikte Sarp’ın yakışıklı bir fotoğrafına yer verdiğimiz davetiyemiz renkli ve neşeliydi!

Pocoyo temalı doğum günü davetiyesi

Pocoyo temalı doğum günü davetiyesi

Anı defteri tasarımını da davetiye ile uyumlu olacak şekilde çalıştık. Doğum günü partisine gelen konukların güzel dileklerini yazacakları anı defteri, Sarp’ın yıllar sonra açıp okuyabileceği unutulmaz bir hatıra olacak.

Pocoyo temalı anı defteri

Pocoyo temalı anı defteri

İşte bu da “Siz yazın Sarp büyüyünce okusun!” sloganıyla tasarladığımız doğum günü anı kartı

Pocoyo temalı Dilek Kartı

Pocoyo temalı Dilek Kartı

Annesi, babası ve Sarp için temaya uygun hazırladığımız yaka rozetlerimizi mavi puantiyeli kurdela ile süsledik.

Pocoyo Temalı Yaka Rozetleri

Pocoyo Temalı Yaka Rozetleri

Ve son olarak; doğum günü partisine gelen konuklara hediye edilmek üzere içerisine çikolata koyduğumuz metal kutular hazırladık. Kutu kapağında ve yan yüzeyinde yine Pocoyo temalı etiketler yer aldı. Ürünlerimizin partiye renk kattığını umuyor, sevgili Sarp’a sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz!

Hediyelik Metal Kutu

Hediyelik Metal Kutu

Aklınızdaki renk ve temada parti süslemeleri ve parti hediyelikleri için bizimle iletişime geçin. Hayal ettiğiniz partiyi birlikte tasarlayalım. Sevgiler!