Floral Temalı Hastane Odası Süsleri

Cemresu’nun hastane odası süslemeleri için anne ve babasının tercihi floral&pötikare temalı ürün ve tasarımlarımız oldu. Ürünlerin bir kısmını tasarım olarak satın alıp kendileri hazırlamak istediler, bir kısmını ise biz hazırlayarak gönderdik. Doğum odası için hoşgeldin bebek temasına uygun olarak tasarımlarımızı özelleştirdiğimiz Floral temalı parti setimizi pdf dosya olarak mail attık. Tasarımları kolayca çıktı aldılar ve sette yer alan ürünleri kendileri hazırladılar. Bu tasarımlara ek olarak hoşgeldin bebek kapı süsü, yaka rozeti ve lohusa tacını da biz hazırlayarak gönderdik. İşte Prenses Cemresu’nun pembe ve su yeşili tonlarındaki kapı süsü

Floral temalı hastane odası kapı süsü

Floral temalı hastane odası kapı süsü

Cemresu’nun annesi için tasarımlara uygun olarak şık bir lohusa tacı hazırladık.

İsme Özel Lohusa Tacı

İsme Özel Lohusa Tacı

Cemresu’nun aile üyeleri için de bu şık yaka rozetleri hazırlandı. Aramıza hoşgeldin Prenses diyor, sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür sürmesini diliyoruz.

Hoşgeldin Bebek Yaka Kartı

Hoşgeldin Bebek Yaka Kartı

Siz de aklınızdaki tema ve renklerde parti organizasyonu, isme özel parti süsleri ve butik hediyelikler için iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sitemizde yer alan pek çok farklı tema arasından seçim yapabileceğiniz gibi; isterseniz sizin için sıfırdan yepyeni bir tasarım da yapabiliriz. Tüm ürünlerimizi partinize uygun olarak özelleştirebiliriz. Sevgilerimizle.