Hoşgeldin oğlum Mert:)

Senin aramıza katılmanın üzerinden nerdeyse 1 yıl geçti. İnanması zor ama doğum gününü kutlamamıza hepi topu iki hafta kaldı! Bu bir sene öyle yoğun ve çabuk geçti ki; senin şerefine hazırladığımız baby shower süsleri ile hoşgeldin bebek hediyeliklerini web sitemize günlemek ancak bugünlere kaldı! Olsun! Geç olsun, güç olmasın, değil mi?:)

Ne güzel oldu hayatımızın orta yerinde seninle karşılaşmak, 4 olmak, tamamlanmak:) Hayatın kutlu, mutlu ve de sağlıklı olsun oğlum. Ablanı ve seni çooooook seviyorum. Kendimi daha da fazla ağlatmadan detaylara geçeyim:)

Tasarımlara başlarken aklımda belirgin bir şey yoktu. Bir sürü farklı renk ve temada örnek çalıştım ama hiçbiri istediğim gibi olmadı. Sonra Pinterest’te gördüğüm şu güzelim kazakların renkleri o kadar hoşuma gitti ki; tasarımların çıkış noktası da işte bu iki renk ve bana verdikleri ilham oldu:)

Baby shower oyun kartlarının üzerinden de göreceğiniz gibi yarışmalar kıran kırana geçti ama kazanan dostluk oldu:)

Canım arkadaşlarım için hazırladığımız baby shower hediyeleri

Mert’ten ablasının arkadaşlarına küçük bir yol hediyesi: çikolatalı badem şekeri paketleri

Gelelim hastane odası için hazırladıklarımıza….

Hastane odası kapı süsü olarak hazırladığımız ahşap isim panosu, şu anda Mert’in odasının duvarını süslüyor:)

Şeker masası için hazırladığımız ayaklı pano ve isme özel etiketli hoşgeldin bebek çikolataları

Biz Mert’in gelişi için işte bunları düşünüp tasarladık, umarız siz de beğenirsiniz:)

Siz de hastane odası süslemesi, hoşgeldin bebek süslemeleri ve bebek hediyelikleri için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renk ve temada ve istediğiniz ölçüde çalışabiliriz. Ürünleri bizden hazır olarak alabileceğiniz gibi; dilerseniz sadece tasarım satın alarak kendiniz de hazırlayabilirsiniz.

Sevgilerimizle.