Prens Temalı Hastane Odası Süsleri

Yusuf Mahir beyefendi pek yakışıklı ve de bal gibi tatlı bir oğluş olup; kendisi benim -şimdilik- son numara yeğenimdir:))) Sağlıkla, mutlulukla, keyifle büyüsün, bahtı güzel, ömrü uzun olsun inşallah dedik ve bakın onun için neler hazırladık!

Mavi beyaz renklerde tasarladığımız hoşgeldin bebek hediyeliklerinin ana teması kral tacı oldu.

Kişiye özel isim işlemeli lavanta kesesi üzerinde de temaya uygun olacağını düşünerek swarovski taşlı kral tacı kullandık.

İsme özel madlen bebek çikolatası etiketini puantiyeli, çizgili ve düz renk olmak üzere dört farklı şekilde çalıştık.

Hastane odası için hazırladığımız çerçeveli ahşap kapı süsünün arka fonunda çuval kumaş kullandık.

Bebek dilek kartları bence her bebek doğumunda olmalı:) Zira; ne yazacağım diye düşünürken yaşanan duygusal olduğu kadar da komik anlar, keyfe keyif katıyor. Sonrası için de unutulmaz birer hatıra oluyorlar.

Siz de istediğiniz temada hastane odası süsleri ve hoşgeldin bebek hediyelikleri için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renklerde ve ölçüde hazırlayabiliriz. Ürünleri bizden hazır olarak alabileceğiniz gibi; sadece tasarım satın alarak kendiniz çıktı alarak ihtiyaç duyduğunuz adetlerde kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Görüşmek üzere.