Müzisyen Temalı Doğum Günü

Çok severek çalıştığımız bir doğum günü partisi paylaşmak istiyoruz sizlerle! Adı gibi özgür ruhlu, başına buyruk, babaannesinin ona taktığı birbirinden ilginç ve sevimli lakapların sahibi, tüm ailenin pek bir sevgilisi, tatlı mı tatlı Özgür Kaan’ın, 1 yaş doğum günü partisini 🙂 Üstelik 1 yaş doğum günü temalarının en eğlencelilerinden biriyle, müzik temalı bir doğum günü partisiyle kutladı Özgür ilk yaşını.

Peki tüm bunlar nasıl gerçekleşti?

Daha önce yaptığımız işleri inceleyen ve beğenen Özgür’ün halası Sibel Hanım bizimle iletişime geçti. Kendisi ile partinin yapılacağı mekanda bir araya geldik ve neler yapacağımızı birlikte belirledik. Sibel Hanım’ın heyecanı bize de geçti, bu zarif hanımdan aldığımız güzel enerji ile doğum günü hazırlıklarımızı gerçekleştirdik ve sonuçta hepimizi mutlu eden, keyifli bir doğum günü partisi ortaya çıktı. Sevgili Sibel Hanım’a desteği ve güveni için teşekkür ediyor, sevgilerimizi gönderiyoruz. Özgür’e sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice yaşlar diliyoruz.

Doğum günü partisi, mekanın bahçesinde düzenlendi. İşte doğum günü masamızın genel görüntüsü

Arka fonda sağda ve solda iki farklı poster kullandık

Doğum günü bannerı, renkli balonlarla birlikte hamağa astık.

Dekorasyonda çeşitli çocuk müzik aletleri kullandık. Özgür ve arkadaşları onları pek sevdi:)

Üzerlerinde temaya uygun doğum günü mesajlarının yazdığı parti çubukları, fotoğraf çekimlerinde de kullanıldı.

Babannesinin Özgür’e taktığı birbirinden hoş lakaplar da doğum günü arka fonunda yer aldı.

Doğum günü dilek kartlarımız, konukların güzel duygu ve temennileri için hazırlandı.

Daha önce de belirttiğimiz gibi biz bu doğum gününü hazırlarken çok eğlendik:) Umarız sizler de beğenmişsinizdir. Temalı doğum günü partileri, parti süsleri ve hediyelikler için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Temalı parti malzemelerini bizden hazır ürün olarak alabileceğiniz gibi; isterseniz tasarım olarak satın alabilir, kendiniz çıktı alarak, ürünlerinizi istediğiniz adette hazırlayabilirsiniz.

Sevgilerimizle.