60 Yaş Partisi

Sevdiklerimizin doğum günleri, hemen hepimiz için çok özeldir ve güzel bir kutlamayı hak eder. Bizim gibi düşünen Ayşe Hanım’ın ailesi, 60 yaşına girecek olan hanımefendi için sürpriz bir parti hazırladı. Biz de bu parti için bakın neler hazırladık!

“60 Aged to Perfection” sloganı ile hazırladığımız doğum günü dilek kartlarının üzerinde Ayşe Hanım’ın çok hoş bir fotoğrafına yer verdik. Doğum gününe katılan konukların yazdıkları doğum günü mesajları, Ayşe Hanım için unutulmaz  birer hatıra olmuştur eminiz:)

Üzerlerinde 60 yaş doğum günü mesajlarına yer verdiğimiz parti çubuklarının ise gece boyunca çekilen fotoğraflara neşe ve eğlence kattığını umuyor, Ayşe Hanım’a sağlıklı ve mutlu nice güzel yıllar diliyoruz:)

Bugüne kadar hazırladığımız yetişkin doğum günü temalarını buradan inceleyebilirsiniz.  Bunların dışında istediğiniz bir tema varsa info@purpleandpurple.com mail adresimizden ya da iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Parti malzemelerinizi bizden hazır ürün olarak alabileceğiniz gibi; dilerseniz tasarım satın alarak kendi ürünlerinizi kendiniz de hazırlayabilirsiniz. Sevgilerimizle.