Safari temalı parti süsleri

En sevilen bir yaş doğum günü temaları arasında yer alan safari kosepti, benim de favorilerim arasında!:) Renkli ve eğlenceli havasıyla, ilk yaşına giren erkek çocukları için çok uygun bir seçim olduğunu düşünüyorum. Buket Hanım da benim gibi safari sevenlerden olduğundan; oğlu Pars’ın 1 yaş doğum günü partisi için safari temalı parti süslemeleri ve hediyelikleri hazırlamamızı istedi. Bizim için tabi ki büyük zevkti:)

İlk olarak her harf üzerinde farklı safari deseni ile yaklaşık 70 cm. yüksekliğinde PARS yazısı yazdık.

Safari temalı PARS yazısıSafari temalı PARS yazısı

100 x 100 cm olarak çalıştığımız şeker büfesi arka fonu üzerinde sevimli hayvan dostlarımız yer aldı:)

Safari Temalı Doğum Günü Partisi Poster

Safari Temalı Arka Fon

Doğum gününe gelen konuklar için çuval kese içerisinde lavantalı minik şişeler hazırladık. Fotoğraflı lavanta şişelerimizi turuncu kurdela ile süsledik.

Safari temalı doğum günü hediyelikleri

Safari temalı çuval kese

Çuval kese üzerindeki hediye etiketini biz çok sevimli bulduk:) Ya siz?

Safari temalı hediye etiketi

Safari temalı hediye etiketi

Buket Hanım ve ailesi Amerika’da yaşadığı için tasarımları İngilizce çalıştık. Amerika’ya giden ürünlerimizin partiye keyif ve eğlence kattıklarını umuyor, Pars’a sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz.

Siz de istediğiniz temada ve renklerde parti süslemeleri ve parti hediyelikleri için iletişim sayfamızda yer alan iletişim bilgilerimizden bize ulaşın. Tüm ürünlerimizi bizden hazırlanmış olarak temin edebileceğiniz gibi; isterseniz tasarım olarak satın alıp kendiniz de çıktı alabilirsiniz. Sevgilerimizle!