Araba Temalı Baby Shower Partisi

Baby shower partileri, son yıllarda giderek daha fazla kutlanır oldu. Türkçeye Karnı Burnunda Partisi ya da Bebeğe Hoşgeldin Partisi olarak da çevrilen bu partiler, anne adayının sevdikleri ile bir araya gelerek neşeli ve keyifli bir zaman geçirmesini sağlıyor ve yaklaşan doğum öncesinde ona büyük moral oluyor. Genellikle hanımlar arasında kutlanan bu partiler, kadın dayanışmasının ve kadın kadına eğlencenin en renkli örneklerini sunuyor:) Öyleyse yaşasın baby shower partileri! 🙂

Güzel annemiz Zeynep ve bebeği K.Aybars’ın baby shower partisini düzenlememiz istendiğinde; işe tasarımlarla başladık. Zeynep ve eşi klasik arabaları çok seviyorlardı ve bu sevgilerini bir şekilde partiye yansıtmamızı istediler. Biz de koyu mavi klasik bir araba içerisinde el sallayan bebek figürünü parti teması olarak çalıştık. Gerçekten çok şirin, değil mi?

Parti masamızın genel görünümü

Baby Shower Parti Şeker Büfesi

Baby Shower Parti Şeker Büfesi

Parti Masası Genel Görünümü

Parti Masası Genel Görünümü

Parti Masası Arka Fon Pano

Parti Masası Arka Fon Pano

“K.Aybars geliyor” müjdesi veren cupcake çubuklarımız

Arabalı Cupcake Çubukları

Arabalı Cupcake Çubukları

“Kağan Aybars” yazılı üçgen banner

Parti Masası Banner

Parti Masası Banner

Kısır kaplarını “afiyet olsun” yazılı cupcake çubukları ile süsledik.

Parti Yemek Etiketleri

Parti Yemek Etiketleri

Bebek mavisi kurdela ile süslediğimiz zarif limonata şişelerimiz ve “limonata” yemek kartımız

Limonata şişesi ve limonata etiketi

Limonata şişesi ve limonata etiketi

Bir başka açıdan parti masamızın genel görünüşü

Şeker Büfesi

Şeker Büfesi

Partinin düzenlendiği bahçenin bir kenarında hazırladığımız masa üzerinde baby shower oyun kartları, el pankartları ve konuklar için hazırlanan yaka rozetleri ile hediyelik çikolata barlar yer aldı. Gümüş rengi şık bir çerçeve içerisindeki mini posterde ise Kağan Aybars’ın iyi eğlenceler mesajına yer verdik:)

Baby Shower Oyun Masası

Baby Shower Oyun Masası

Zeynep ve konuklarının hoşça vakit geçirmeleri için 4 farklı baby shower oyunu tasarladık. Temaya uygun olarak hazırladığımız kare bulmaca, kime benziyor, yavrusunun adı ne? ve kelime bulmaca isimli oyunlarımız partiye büyük neşe kattı!:)

Baby Shower Oyunları

Baby Shower Oyunları

K.Aybars’ın ailesi ve yakınları için hazırladığımız zarif yaka rozetlerimiz

Yaka Rozetleri

Parti Yaka Rozeti

Parti fotoğraflarına renk katması için parti fotoğraf çerçevesi ve parti çubukları hazırladık. El pankartı şeklinde tasarladığımız parti çubukları günün anlam ve önemini içeren mesajlar taşıyordu:)

Parti Çubukları

Parti Çubukları

Fotoğraf çekimi için bahçenin bir köşesinde yer alan salıncağı mavi ponpon süsler ve turuncu flama ile süsledik. Parti fotoğraf çerçevesi ile birleşince çok hoş bir fotoğraf alanı oldu.

Parti Fotoğraf Köşesi ve Çerçevesi

Parti Fotoğraf Köşesi ve Çerçevesi

Son karemiz de Zeynep ve eşi parti masası önünde el pankartlarımız ile fotoğraf çektirirken…Sevgili Kağan Aybars, annesinin karnındaki yolculuğunu tamamladı ve sağlıkla dünyaya geldi:) Bu güzel aileye ömür boyu sağlık, mutluluk ve uzun ömürler diliyoruz. Sevgilerimizle,

Parti Fotoğraf Çubukları

Parti Fotoğraf Çubukları