Düğün Fotoğraf Çekimi Aksesuarları

Kına gecesi süsleri arasında en eğlenceli olanlarının, üzerinde yazılı neşeli mesajlar ve sloganlar ile geceyi daha da renklendiren parti çubukları diye düşünüyoruz. Sizce de öyle değil mi? 🙂

Sevgili Yasemin Hanım da bizimle aynı fikirde olacak ki; yeğeni Ece Hanım’ın kına gecesi için, bizden gecenin temasına uygun parti çubukları hazırlamamızı istedi. Ece Hanım ve Cüneyt Bey ürünleri çok beğendikleri için düğün fotoğraf çekiminde de kullanmaya karar vermişler. Bu da bizi çok mutlu etti:) Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Siz de kişiye özel butik tasarımlar için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Düğün, nişan törenlerinden kına, bekarlığa veda partilerine kadar tüm özel davetleriniz için; istediğiniz tema ve renklerde davetiye tasarımı yapabilir, temalı parti süsleri hazırlayabiliriz. Ayrıca konuklarınıza günün hatırası olarak hediye etmek istediğiniz nikah şekeri ve parti hediyelikleri için de size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Bize ulaşmak isterseniz info@purpleandpurple.com mail adresimize mesaj atabilir; ya da iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan bizi arayabilirsiniz.

Sevgilerimizle.

Kına – Düğün Fotoğraf Çekimi Aksesuarları
Kına Gecesi Mesajları