40 Yaş Doğum Günü

40 yaş hemen hepimizin hayatında önemli bir dönüm noktası. Bir kere artık genç değilsinizdir, yaşlı ise asla ve kat’a sayılmazsınız. Ama böyle bir, nasıl anlatsam; gençliğin neşesi, heyecanı ile yaş almanın olgunluğu, bilgeliği birbirine karışır. İşte tüm bunların harmanlandığı bir yerdesinizdir ve takvim yapraklarına inat bu yer çok güzeldir! Keyiflidir! Kendimden biliyorum, hayat artık çok daha basit ve net! 🙂

Neyse; benim 3. yılını tamamlayan 40 yaş tecrübemi bir kenara bırakayım ve 40 yaşına giren Emine Hanım için hazırladığımız ürünleri sizlerle paylaşayım. Siyah, beyaz, gold tonlarında hazırladığımız parti süsleri ve hediyelikleri biz severek tasarladık. Özellikle üzerinde 40 yaş doğum günü mesajlarının yer aldığı parti çubuklarının partiye neşe kattığını umuyoruz. Nice mutlu yıllar Emine Hanım!

Siz de kişiye özel temalı partiler, parti süsleri ve hediyelikler için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renk ve temada çalışabiliriz. Temalı parti malzemelerini bizden hazırlanmış olarak alabilirsiniz ya da isterseniz tasarım olarak satın alabilir, kendiniz çıktı alarak ürünlerinizi kendiniz ihtiyaç duyduğunuz adette hazırlayabilirsiniz.

Görüşmek üzere.

40 Yaş Doğum Günü Paketi
Doğum Günü Parti Çubukları
40 Yaş Mesajları
40 Yaş Temalı Parti Gözlükleri
Yaka Rozeti ve Hediyelik Minik Kavanozlar
Kişiye Özel Anı Defteri
Siyah Beyaz Gold Tasarımlar
40 Yaş Doğum Günü Hediyeleri ve Süslemeleri