GGO temalı doğum günü

Uzun süredir birlikte çalıştığımız sevgili Derya Hanım, bizim için çok özel biri. Büyük oğlu Tuna Kaan’ın doğum günü hediyelikleri ile başlayan ve küçük oğlu Arda Toprak’ın doğum hediyelikleri ile devam eden tanışıklığımız karşılıklı güven ve sevgiye dayanan güzel bir dostluğa dönüştü. Bu güzel dostluğun nice yıllar devam etmesi her zaman dileğimiz:)

Derya Hanım, Arda Toprak’ın bu aralar GGO futbol izlemeyi çok sevdiğini, GGO futbolcusu MYTH’in ise favori kahramanı olduğunu belirtti ve bizden bu temada bir çalışma yapmamızı istedi. Biz de Arda’nın konukları için içerisine çikolatalı badem şekeri koyduğumuz bu şık metal kutuları hazırladık. Doğum gününe katılan misafirler için kalıcı bir hatıra olan metal kutularımızı beğendiğinizi umuyor; sevgili Arda Toprak’a ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu nice güzel yıllar diliyoruz. Yeni yaşında görüşmek üzere, sevgilerimizle:)

Siz de istediğiniz renk ve temada kişiye özel tasarım doğum günü hediyelikleri, parti süsleri ve parti malzemeleri için info@purpleandpurple.com mail adresimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.