Beril’in safari temalı doğum günü

Safari teması erkek çocukları için olduğu kadar; hayvanları seven kız çocukları için de çok hoş bir doğum günü teması. İşte biz de Beril’in ilk doğum günü için safari temalı parti çubukları ve popcorn kutuları hazırladık. Sağlıklı ve mutlu nice yıllara Beril!

Siz de ister doğum günü partisi, isterseniz diğer parti organizasyonlarınız için bize ulaşabilirsiniz. Partinizi istediğiniz temaya, davetli sayınıza ve mekana bağlı olarak sizin için planlayabiliriz.

“Ben süslemeyi kendim yapacağım, sizden parti süslemeleri ve parti hediyelikleri almak istiyorum” diyorsanız ürün kataloglarımızı inceleyebilir, kendi parti listenizi oluşturabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renk ve temada ve istediğiniz ölçüde isme özel olarak çalışabiliriz.

“Ben kendim çıktı alıp, kendi parti malzemelerimi kendim hazırlamak istiyorum” da diyebilirsiniz. Bunun için isme özel tasarladığımız temalı kendin yap parti setlerimizi tercih edebilirsiniz.

Detaylı ürün kataloglarımız için iletişim sayfamızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimizle.