Eylül’ün 1 yaş doğum günü partisi

Bir yaşına giren Eylül’ün ilk doğum günü partisi için arka fon olarak Eylül’ün birbirinden güzel fotoğraflarından oluşan bir anı panosu ve çeşitli parti süsleri hazırladık. Eylül’e aile içinde “pamuk helva” ya da “muhabbet kuşu” diye sesleniliyor. Bu şirin lakaplar 1 yaş doğum günü teması için bize ilham oldu ve tasarımlarımızda da yer buldu:) Ahşap kenarlıklar ve sicim iplerle hazırladığımız anı panosunu müşterimiz parti sonrasında ev dekorasyonunda da kullanmaya karar verdi. Bu da bizi çok mutlu etti:) Muhabbet kuşu Eylül hanıma ailesi ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu nice güzel yaşlar diliyoruz ve sizi fotoğraflarla baş başa bırakıyoruz.

Siz de ister doğum günü partisi, isterseniz diğer parti organizasyonlarınız için iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz. Partinizi istediğiniz temaya, davetli sayınıza ve mekana bağlı olarak sizin için planlayabiliriz.

“Ben süslemeyi kendim yapacağım, sizden parti süslemeleri ve parti hediyelikleri almak istiyorum” diyorsanız ürün kataloglarımızı inceleyebilir, kendi parti listenizi oluşturabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renk ve temada ve istediğiniz ölçüde isme özel olarak çalışabiliriz.

“Ben kendim çıktı alıp, kendi parti malzemelerimi kendim hazırlamak istiyorum” da diyebilirsiniz. Bunun için isme özel tasarladığımız temalı kendin yap parti setlerimizi tercih edebilirsiniz.

Sevgilerimizle.