“Some Like It Hot” Doğum Günü Partisi

İsviçre’de yaşayan Anna Hanım, İstanbul’da düzenlemeyi planladığı doğum günü partisi için bizimle iletişime geçtiğinde tema bizi çok heyecanlandırdı. Çünkü bizim de severek izlediğimiz Amerikan klasiklerinden olan “Some Like It Hot” filmini doğum günü teması olarak seçmişti. Bugüne kadar Marilyn Monroe temalı pek çok parti hazırlanmıştı ama internetten araştırdığımız kadarıyla bu filmi konu alan bir doğum günü partisi düzenlenmemişti. Bu anlamda yaptığımız işin ilk ve tek olduğu düşüncesi heyecanımızı ve şevkimizi daha da arttırdı:) Neler yapabiliriz düşüncesi ile filmi bir kez daha izledik ve davetiye tasarımı ile işe başladık.  Beykoz Konaklarında tarihi bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisi için bakın neler hazırladık:

Parti dekorasyonunda da yer verdiğimiz doğum günü davetiyemiz

some-like-it-hot-party-dogum-gunu-dekorasyonu

Mumlar, şamdanlar, çiçek ve çerçevelerle süslediğimiz piyano köşesinde filmden karelerin yer aldığı bir ayaklı pano kullandık.

poster-some-like-it-hot-party

some-like-it-hot-birthday

Fotoğraf çekilirken kullanmak üzere filme dair şapka, dudak, gözlük gibi objelerle üzerlerinde filmden unutulmaz repliklerin yer aldığı konuşma balonları hazırladık.

photo-booth-some-like-it-hot-party

Fotoğraf köşesi, tasarladığımız roll up poster, önünde kırmızı halı ve bariyerlerle gala gecesi havasını yansıtıyordu.

rollup-poster-some-like-it-hot-party

Filmden karelerle fotokolaj yaptığımız “Happy Birthday Anna” yazılı banner tasarımı

some-like-it-hot-happy-birthday-banner

Mekanın genel görünüşü

some-like-it-hot-parti some-like-it-party-decor

Filmin efsane son sözü: “Nobody’s perfect!”

some-like-it-hot-parti-konusma-balonlari

Sevgili Anna Hanım ile çalışmak bizim için çok güzel ve keyifliydi, teşekkür ediyoruz:) Doğum gününüz kutlu olsun Anna Hanım, bir sonraki partide görüşmek üzere!:)

rollup-poster-some-like-it-hot-party

Siz de istediğiniz renk ve temada doğum günü partileri, parti süsleri ve hediyelikleri için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaraarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle.