Çiçek Desenli Düğün Davetiyesi ve Nikah Şekeri

Kişiye özel düğün davetiyesi tasarlarken; evlenecek çiftimizi dinliyor; düğünleri için hayal ettikleri davetiyeye ulaşmak üzere, istedikleri renk ve temada birbirinden farklı örnekler hazırlamaya çalışıyoruz. İşte onlardan birini, floral temalı düğün davetiyesini ve ona uygun olarak hazırladığımız metal kutu nikah şekerini sizlerle paylaşıyoruz.

Çiçekli düğün davetiyesi - Davetiye Kodu: DD015

Çiçekli düğün davetiyesi – Davetiye Kodu: DD015 (13 x 18 cm)

Beyaz zemin üzerinde renkli çiçekler kullandığımız düğün davetiyemize altın rengi simli ip ile ışıltı kattık ve pudra pembesi zarf ile grupladık. Nikah şekeri olarak ise içerisine badem şekeri koyduğumuz gold renkte metal kutularımızı tercih ettik. Beğeneceğinizi umuyoruz:)

Siz de kişiye özel davetiye tasarımı yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Düğün-nişan törenlerinden kına-bekarlığa veda partilerine kadar tüm özel davetleriniz için; istediğiniz temada ve renklerde davetiye tasarımı yapabiliriz. Ayrıca nikah şekeri ve diğer parti hediyelikleri için de sitemizde yer alan çok sayıda alternatif arasından seçim yapabileceğiniz gibi; sizin için sıfırdan yeni bir tasarım da yapabiliriz. Bunun için info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşmanız yeterli!

Sevgilerimizle.