Lego temalı Parti Süsleri

Özellikle erkek çocuklarının severek oynadığı Lego oyuncakları doğum günü partilerine de ilham kaynağı oluyor. Çocuklar kendi yaptıkları legolarını, onlar için özel olarak tasarlanmış lego temalı parti süsleri ile birlikte sergilemekten büyük gurur duyuyorlar:)  Yiğit Alp de onlardan biri ve işte onun için hazırladığımız lego temalı doğum günü süsleri…

Renkli lego blokları şeklinde hazırladığımız isim banner

lego-temali-isim-banner

Lego oyuncaklarının temel renkleri sarı, mavi, yeşil, kırmızı ve turuncu renklerde isme özel çalıştığımız kürdan süsleri

lego-temali-dogum-gunu-etiket

Tasarımlarımızın partiye renk kattığını umuyor; Yiğit Alp’e sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz!

Siz de parti organizasyonlarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Parti organizasyonunuzu, davetiyeden başlayarak şeker büfesinin hazırlanmasına, mekanın süslenmesinden konuklara verilecek hediyelere kadar A’dan Z’ye planlayabiliriz.

“Ben süslemeyi kendim yapacağım, sizden parti süslemeleri ve parti hediyelikleri almak istiyorum” diyorsanız ürün kataloglarımızı inceleyebilir, kendi parti listenizi oluşturabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renk ve temada ve istediğiniz ölçüde kişiye özel olarak hazırlayabiliriz.

Ya da “Ben kendim çıktı alıp, parti malzemelerimi kendim hazırlamak istiyorum” diyebilirsiniz. O zaman da isme özel olarak tasarladığımız kendin yap parti setlerimizi tercih edebilirsiniz.

Tek yapmanız gereken info@purpleandpurple.com  mail adresimizden bize ulaşmak!

İsme özel çalıştığımız parti süsleri ile doğum günü partileriniz artık daha renkli ve sadece size özel!

Sevgilerimizle.