Şimşek McQueen temalı 4 yaş doğum günü partisi

Çocuklarımız artık büyüyor! Öyle ki; artık doğum günü temalarına kendileri karar verip bize bildiriyorlar, bize de istediklerini tasarlamak düşüyor:) İşte 4 yaşına girerken Efe kuşumuzun da bizden isteği Şimşek McQueen ve kankası Mater’ın başrolde olduğu Cars temalı bir parti oldu.
Klasik McQueen temasından daha farklı bir tasarım yapmak istedik, kırmızı ve siyahın yanına mavi rengi kattık. Arabalar (Cars 2) filmindeki Radyatör kasabası bize ilham verdi ve parti sloganımız “Radyatör kasabasında bugün: Efe’nin doğum günü partisi” oldu. Arka fonda ve masa üzerinde tüm arabaların doğum gününe katılması Efe’yi çok mutlu etti:)
İki katlı olarak hazırladığımız masamızın üst katında siyah zemin üzerinde yollar inşa ettik:) Arabaları, trafik ışıkları, çikolatalardan ve kupalardan bulvarlarıyla bir şehir görüntüsü yakalamak istedik.
Alt katta ise sol tarafta çocukların eğlenmesi için bir oyun rampası hazırladık, sağ tarafta ise çocukların ve büyüklerin hediyelerini sıraladık.
İşte bunlar da yavru kuşların kazanmayı hak ettiği kupalar ve çikolatalar:)
Şimşek McQueen ile Mater içeceklerini yudumlarken parti hakkında sohbet ediyorlar:)
Kasabamız düzenli ve eğlenceli:)
Küçük şampiyonların kupalarına daha yakından bakın!
Parti posterleri
İkinci katın genel görünümü
 “Piston kupası şampiyonu” madalyası, oyuncak araba, piston kupası ve çikolata koyduğumuz  mavi torbaları Efe’nin arkadaşları için hazırladık.
Poster ve çikolatalar:)
Büyükler için hazırladığımız çikolatalı metal kutular
Kasabamızın farklı açılardan görüntüleri
Çocuklar için hazırladığımız faaliyet masasında boyama, yol bulma, parti çubuğu hazırlama görevleri onları bekliyordu:)
Farklı bir formda hazırladığımız fotoğraf çerçevemiz
Efe kuş ve arkadaşları poz verirken:)
Pastamız
İşte bu da canımız, Efe kuşumuz! İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Sağlıklı ve mutlu nice yılların olsun! Seni çok seviyoruz:)