Mickey Mouse ve arkadaşları temalı doğum günü süsleri

Mickey Mouse Club House çizgi filmini çok seven Andrea’nın ilk doğum günü partisi için biz de Mickey ve arkadaşlarının yer aldığı rengarenk tasarımlar hazırladık. Doğum günü tasarımlarımızın ilki Mickey, Minnie, Donald Duck, Daisy, Goofy ve Mickey’nin sevimli köpeği Pluto’nun bizi selamladığı arka fon oldu. Andrea’nın yakışıklı bir fotoğrafına yer verdiğimiz fotoğraflı doğum günü posterini sarı, mavi ve kırmızı uçan balonlarla süsledik. Doğum günü masasına uygun olacak şekilde 100 x 150 cm ölçüsünde ayaklı pano olarak çalıştık, ancak istenen ölçüde çalışılabilir elbette.

Mickey Mouse ve Arkadaşları Poster

Mickey Mouse ve Arkadaşları Poster

Diğer ayaklı panomuz 1 mt. yüksekliğinde kocaman bir Mickey Mouse figürü  oldu ve Andrea’nın ilk doğum günü partisine gelen konuklarını selamladı:) Ayaklı hoşgeldiniz panosu doğum günü partilerinin en sevilen süslemelerinden biri. Temayla bütünleştiğinde gerçekten çok güzel görünüyor, değil mi?

Ayaklı Mickey Mouse Panosu

Ayaklı Mickey Mouse Panosu

Parti fotoğraflarına büyük renk katan doğum günü çerçevesini ise yine Mickey Mouse temalı çalıştık.

Doğum Günü Fotoğraf Çerçevesi

Doğum Günü Fotoğraf Çerçevesi

Andrea’nın konuklarına hediyesi de temaya uygun çalıştığımız özel sargılı çikolata barlar oldu. Hem lezzetli, hem de çok renkli bu çikolatalar parti masasına büyük renk kattı!

Özel Tasarımlı Çikolata Bar

Özel Tasarımlı Çikolata Bar

Andrea’nın ilk yaşını kutluyor, sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz! Siz de doğum günü partileriniz için seçtiğiniz renk ve temada ürün ve tasarımlarla harika bir parti hazırlamak istiyorsanız iletişim sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.