Gül temalı Baby Shower Partisi

Baby shower kutlamaları günümüzde hamileliğin ritüelleri arasında yerini aldı. Anne adayının doğum öncesinde moral depoladığı, eğlendiği ve tabi tecrübeli annelerden bilgiler edindiği 🙂 bu partileri biz de çok seviyoruz! Hazırladığımız ürünlerle partinin neşesine ortak oluyoruz, ne mutlu bize!:)

Güler Hanım, kızı Gülce’yi kucağına almadan önce ailesi ve dostları ile birlikte floral temalı bir baby shower partisi düzenledi. Gülce’nin isminden yola çıkarak gül temasını kullandığımız ürünlerimizi beğeneceğinizi umuyor, Gülce bebeğe sağlıklı ve mutlu uzun bir ömür diliyoruz.

Üzerine baby shower yazıları yazdığımız konuşma balonları ve baby shower oyun kartları

Gülce için pembe ve su yeşili renklerinde hazırladığımız gül temalı bebek anı defteri

Defterin ilk sayfası bebeğin doğum bilgileri için ayrıldı.

Gülce’yi büyük bir heyecan ve merakla bekleyen anne ve babanın doğum öncesi duygu ve düşünceleri bu sayfalarda yer alacak:) İleride birlikte okuyacaklarını düşünmek ne güzel…

Bebeğin aylık gelişim notları için hazırladığımız sayfalar birinci aydan başlayarak  bir yaşına kadar devam ediyor.

Doğum sonrası anne ve babanın birlikte kaleme alacağı duygu ve düşünceler sayfası

Baby shower parti malzemelerini istenen renk ve temada kişiye özel olarak tasarlıyoruz. Tüm ürünlerimizi kendi baby shower partiniz için tercih edebileceğiniz gibi; aynı zamanda bebek bekleyen sevdikleriniz için de çok özel bir armağan olacağını düşünüyoruz. Soru ve siparişleriniz için info@purpleandpurple.com mail adresimizden ya da iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sevgilerimizle.