Deniz Temalı Düğün Davetiyesi

Sevgili Gizem ve Mert çifti, İzmir’de gerçekleşecek düğünleri için davetiye arayışına girdiklerinde bize ulaştılar. Bir araya geldiğimizde nasıl bir düğün planladıklarını, davetiyelerini nasıl hayal ettiklerini bize keyifli bir sohbetle anlattılar:)

Düğün mekanı Gizem Hanım’ın çok sevdiği beyaz çiçeklerle süsleneceğinden düğün davetiyesinde de beyaz çiçekler kullanılması hoş bir bütünlük sağlayacaktı. Ayrıca Mert Bey gemi kaptanıydı, davetiyede buna ait bir vurgu yapılmasını arzu ediyorlardı. Davetiye zarfını ise katlamalı kraft zarf olarak seçmişlerdi.

Bu bilgilerle yola çıkarak birkaç farklı davetiye tasarımı yaptık. Diğer tasarımlarımızı ilerleyen zaman içinde sizlerle paylaşacağız. Ancak genç çiftimizin seçimi bizim de çok beğendiğimiz aşağıdaki beyaz çiçekli ve çapalı davetiye tasarımı oldu.

Gizem ve Mert için hazırladığımız bir başka çalışma ise anket formunda hazırladığımız dilek kartı oldu. Düğüne gelen konukların yaratıcılıklarını konuşturacakları düğün dilek kartlarını okurken; genç çiftimizin hem eğleneceğini, hem de duygusal anlar yaşayacaklarını düşünüyoruz:)

Enerjileri çok yüksek bu güzel çiftle tanıştığımıza ve düğün davetiyeleri için birlikte çalıştığımıza çok mutlu olduk:) Kendilerine bir ömür mutluluklar diliyoruz!

Siz de istediğiniz renk ve temada kişiye özel düğün davetiyesi tasarımı için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Sevgilerimizle!