Hoşgeldin Deniz

Deniz bebeğin hastane odası için ailesinin seçimi, daha önce Cihangir Mete için hazırladığımız doğal tonlardaki ürün ve tasarımlarımız oldu. Büyük bir keyifle hazırladığımız ürünlerimizin beğenilmesi bizi çok mutlu etti:) Aramıza hoşgeldin Deniz bebek! Sevdiklerinle birlikte sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür sürmeni diliyoruz.

İşte Deniz bebek için hazırladığımız ürünler:

Deniz’in ailesi kapı süsü üzerinde isim kullanmak istemediklerini belirtti. Bunun üzerine biz de çuval bezinden hazırladığımız hastane odası kapı süsünü temaya uygun dress it up düğme ve objelerle süsledik. Sonucu da pek sevdik:)

“Hoşgeldin Deniz” yazılı dantelli bebek lavanta keselerimiz, Deniz’in ilk konuklarına tanışma hatırası olarak hazırlandı.

İsme özel madlen bebek çikolatalarımız

Özel etiketli mantar tıpalı cam şişelerimizi ister lohusa şerbeti, isterseniz de çikolatalı badem şekeri ile doldurabilirsiniz.

Deniz bebek için hazırladığımız ürünlerimizi beğendiğinizi umuyoruz.

Siz de istediğiniz renk ve temada hastane odası süsleri ve hoşgeldin bebek hediyelikleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hayatınızın bu en önemli ve mutlu anlarına sizin için özel olarak tasarlayacağımız ürünlerimizle eşlik etmekten büyük mutluluk duyarız!

Görüşmek üzere!