Küçük Prens (Le Petit Prince) Kitap Ayracı

Sarı ve mavi tonlarında çalıştığımız Küçük Prens “Le Petit Prince” temalı parti setimiz, erkek çocukları için en çok tercih edilen doğum günü temalarının başında geliyor. 1 yaş doğum gününün yanı sıra; hoşgeldin bebek süsleri ve hediyeleri ile bebek mevlidi için de pek çok farklı uygulamasını yaptığımız tema ile çalışmayı biz de çok seviyoruz:)

Bir yaşına giren Kemal’in ilk doğum günü partisinde konuklara hediye edilmek üzere Küçük Prens temalı kitap ayraçları hazırladık. Kitap ayracının bir yüzünde Kemal’in ilk 12 ayına ait fotoğraflar yer alırken, diğer yüzünde ise bu küçük kahramanın büyük hikayesi yer aldı. Daha önceki çalışmalarımızdan farklı olarak püsküllü ve isme özel çalışılmış zarfı ile hazırladığımız ayraçlarımızı biz çok beğendik, umarız sizler de beğenirsiniz. Kemal’e sağlıklı ve mutlu nice yıllar diliyoruz.

Siz de temalı parti organizasyonları, parti süslemeleri ve parti hediyelikleri için iletişim sayfamızda yer alan telefon numaralarımızdan ya da info@purpleandpurple.com mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Tüm ürünlerimizi istediğiniz renk ve temada ve istediğiniz ölçüde çalışabiliriz. Temalı parti malzemelerini bizden hazır ürün olarak alabileceğiniz gibi; kendiniz çıktı alarak hazırlamak isterseniz tasarım olarak da satın alabilirsiniz. Sevgilerimizle.