Yeni Blog’a Hoşgeldiniz:)

WordPress’e taşındık! Çok mutluyuz ve çok heyecanlıyız! 🙂

Purple & Purple, 2011 Kasım ayında blogspot üzerinden hayata geçti. O günden bu güne büyüdü, genişledi ve çok severek kullandığımız Blogspot,  artan ihtiyaçlarımızı karşılamakta bize yetmemeye başladı. Böylece uzun zamandır aklımızda olan WordPress’e taşınma düşüncesini hayata geçirmeye karar verdik.

Yeni blog’a taşınırken düşüncemiz öncelikle sade, kullanışlı ve aranılan bilgiye kolay ulaşılan bir site olmasıydı. Yaptığımız işin kalitesini ve işimize verdiğimiz önemi yansıtan profesyonel bir görünüm hayal ettik. “Blog’u WordPress’e taşıma işini nasıl yaparız?” diye düşünürken yolumuz webbilir ile kesişti. Ve onlarla birlikte yürüttüğümüz titiz çalışmanın sonucunda işte yeni yüzümüz ile karşınızdayız! Bu süreçte ne istediğimizi anlayarak; adım adım bizimle birlikte hayata geçiren Taylan Bey’e ve Yasemin Hanım’a çok teşekkür ediyoruz.

Yeni blog’la birlikte neler değişti?

Öncelikle logomuz değişti. Sloganımız “İçinde aşk var!” aynı kaldı. Çünkü, içinde aşk var!:)

Diğer değişikliklere gelecek olursak; logonun üstünde yer alan ” Adınız, Soyadınız, E-Posta Adresiniz” bilgilerini doldurarak e-mail listemize kayıt olabilirsiniz. Böylece periyodik olarak gönderdiğimiz E-bültenler ile blog’a eklenen yeni kayıt, ürün ve tasarımlardan haberdar olabileceksiniz.

Menüde yer alan “ÜRÜNLERİMİZ” başlığı altından tüm ürün ve hizmetlerimize ulaşabilirsiniz. Ana sayfa düzeninde sağ kolonda yer alan “KATEGORİLER” başlığı altında ise ürünlerimizi daha detaylı bir şekilde listelenmiş olarak görebilirsiniz. Menü çubuğu üzerinde yer alan “ARAMA” butonunu kullanarak istediğiniz temada hazırlanmış çalışmalarımızı görüntüleyebilirsiniz. Aradığınız tarzda bir tasarıma ulaşamazsanız “İLETİŞİM” sayfamızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz:)  “NELER YAPIYORUZ?” başlığı, markamıza ait küçük bir portfolyo düşüncesi olarak hayata geçti, bu başlık altından Purple & Purple’ın hangi alanlarda faaliyet gösterdiğine dair genel bir bilgiye ulaşabilirsiniz. Ve son olarak, “TIKLA-İNDİR” bölümümüzden sizler için hazırladığımız tasarımları ücretsiz olarak indirebilir, kendi DIY (kendin yap) projelerinizi yapabilirsiniz.

Son olarak; yeni blog’umuza hoşgeldiniz diyoruz:)

Lütfen blog ile ilgili fikirlerinizi bizimle paylaşın!

Sevgilerimizle

Ebru & Bikem