Purple & Purple Hoşgeldin 2013 Yılbaşı Seti hediye ediyor!

2011’in Kasım ayında merhaba demiştik sizlere. Geçtiğimiz Cumartesi günü ilk doğum günümüzü kutladık, artık 1 yaşındayız. Mutluyuz, gururluyuz, bir çocuk gibi biz de büyüyoruz, yaşasın!:)
Bunu kutlamak için siz sevgili takipçilerimize küçük bir sürpriz hazırladık. Parti setlerimiz arasında yer alan Hoşgeldin 2013 parti setini 2 takipçimize hediye etmek istiyoruz. PDF dosyası olarak mail adresinize göndereceğimiz setimizi renkli çıktı alarak, evinizi yılbaşı konseptine uygun dekore edebilirsiniz.  Yılbaşı akşamınızı daha da güzelleştirecek bu harika seti kazanmak için yapmanız gerekenler ise çok basit:)

Purple & Purple’ın  facebook sayfasını aşağıda belirttiğimiz gibi “BEĞEN” tuşuna basarak takibe almanız  ve hemen ardından kendi zaman tünelinizde kampanyamızı arkadaşlarınızla “PAYLAŞ”arak onların da sayfamızı beğenmelerini sağlamanız. Sayfamızı daha önceden beğenmiş olsanız dahi setimizi kazanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken sayfamızı kendi zaman tünelinizde kampanyamızı arkadaşlarınızla “PAYLAŞ”arak onların da sayfamızı beğenmelerini sağlamanız.

11 Aralık 2012 saat 24.00′ a kadar vaktiniz var. Şanslı takipçilerimizi 12 Aralık Çarşamba günü açıklayacağız ve hediyelerini göndereceğiz.

Herkese bol şanslar!

Facebook sayfamızı nasıl “BEĞEN”eceksiniz?
Facebook sayfamızı nasıl “PAYLAŞ”acaksınız?